...

ÖNEMLİ DUYURU: DERSLERİN VERİLİŞİ HAKKINDA (10 NİSAN 2023'TEN İTİBAREN)

Değerli Öğrencilerimiz ve Personelimiz;

07 Nisan 2023 Tarihli Senato toplantımızda aldığımız kararlar doğrultusunda 10 Nisan 2023 tarihinden itibaren birimlerimizde derslerin yüz yüze ve hibrit yöntemle yapılmasına, bu durumda;

1. 1. İsteyen ve gelme imkanı olan öğrencilerimizin derslere yüz yüze katılabilmelerine,
  2. 2. Derslerin yüz yüze ve eşzamanlı çevrim içi hibrit yöntemle yürütülmesine,
  3. 3. Derslerin yüz yüze ve eşzamanlı çevrim içi olarak yürütülme imkanı bulunmayan birimlerde ise derslerin yüz yüze ve çevrim dışı olarak yürütülmesine; bu durumda çevrim dışı etkinliklerin (derslerin önceden kaydedilmiş videolarının) sisteme yüklenmesine ve buna ilaveten öğretim elemanları ve öğrenciler için uygun bir zamanda çevrim içi olarak dersle ilgili soru/cevap veya tartışma etkinliklerinin yapılmasına karar verilmiştir.

Ç.Ü. Rektörlüğü