Duyurular

...

Gıda Güvenliği ve HACCP Eğitimi Düzenlendi.

21-22 Ekim 2024 tarihlerinde Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ile  DQS Türkiye Ofisi işbirliği ve Madenci Kurukahve sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Mühendislik Fakültesi Erhan Kıral Konferans Salonunda, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Serin MEZARCIÖZ ve Doç Dr. Yusuf KUVVETLİ, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin ERTEN, Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Asiye AKYILDIZ ve Doç. Dr. Hakan BENLİ ve Bölüm öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin  katılımıyla "Gıda Güvenliği ve HACCP Eğitimi" düzenlenmiştir.

 

Etkinlikle ilgili olarak Dekan yardımcısı Prof. Dr. Serin MEZARCIÖZ ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin ERTEN birer konuşma yapmışlardır. Daha sonra, Madenci Kurukahve Kalite ve Etik Uygunluk Sorumlusu Muhammet MADENCİ sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili bilgi vermiştir.

 

DQS Türkiye Ofisinden Başdenetçi Gıda Mühendisi Elif YILDIRIM ÇOBAN tarafından başta Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri olmak üzere, katılımcılara "Uluslararası Gıda Güvenliği Standartları" ve "HACCP Tabanlı Risk Analizi" konularında iki gün süreyle sertifika eğitimi verilmiştir.