...

Üniversitemize Bağlı TEKNOKENT' e Ziyarette Bulunuldu.

Üniversitemize bağlı TEKNOKENT' e ziyarette bulunuldu.  Sayın Dekanımız Prof. Dr. Ulus ÇEVİK, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Hüseyin VAPUR, Doç.Dr. Serin MEZARCIÖZ, Bölüm Başkanlarımız ve Fakültemiz Yönetimi Kurulu Üyelerimizin katıldığı gezide önce TEKNOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Selçuk ÇOLAK tarafından Osman KARA ve KOSGEB Müdürü Mehmet EREN'in de katılımı ile kısa bir tanıtıcı sunum yapıldı. Daha sonraki toplantıda Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. olarak, Teknoloji Transfer Ofisi, Adana Girişimcilik Merkezi, Kimya Vadisi, Kuluçka Merkezi, Patent Ofisi ve Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Akdeniz Ofisi birimlerinin yaptığı çalışmalar ile Ar-Ge Firmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Genellikle, Fakültemiz ve araştırmacılar için AR-GE ve Proje desteklerinin avantajları açıklandı. TEKNOKENT yönetimi tarafından Akademisyen ve öğrencilerimizin TEKNOKENT çalışmalarına iştirakleri ve imkanlarını kullanabilmek için destek verilebileceği belirtildi.  TEKNOKENT içerisindeki ilgili araştırma ve geliştirme birimlerinde teknik inceleme yapıldı.